Björketorpsvägen 467 / Fjärås - Förlanda / Fjärås / Kungsbacka

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
21 600 kr/år
Totalareal
1 546 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på björketorpsvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Fjärås samt även på björketorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjärås - Förlanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en härlig sjöutsikt över Lövsjön på ett högt läge finns denna villa eller fritidshus för den som vill. Här bor man granne med naturen och den vackra bokskogen. Den mycket välplanerade boytan om 75 kvm erbjuder två sovrum, badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning med ett pentry för kyl/frys, disk- och tvätt. Här finns även en källare för ytterligare förvaring. De stora fönsterpartierna ger ett underbart ljus i hela huset med första parkett till naturens årstidsförändringar. Ett ostört läge vid skogsbrynet omgärdad av härliga strövområden och möjlighet till bad på bara några minuter. Gillar man lugnet och fågelsången, då måste detta upplevas.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration