Bykärrsvägen 22

Bykärrsvägen 22

Slutpris

4 600 000 kr


Fjärås - Förlanda— Fjärås— Kungsbacka

Bykärrsvägen 22


Slutpris
4 600 000 kr

Fjärås - Förlanda— Fjärås— Kungsbacka

Bo på landet i ett nyproducerat hus

Detta Dala Trähus som uppfördes och färdigställdes 2019 är ett unikt och energisnålt hus på en skön plats med öppna landskap. Man välkomnas av en trevlig entré via den skyddade och gemytliga uteplatsen. Här njuter man sitt morgonkaffe till fågelkvitter på den sköna veranden vid entrén. Inomhus finns en tydlig uppdelning mellan de tre sovrummen och de sociala utrymmen som kök och vardagsrum. Det ljusa vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd med ryggåstak och med en öppen planlösning till kök och matplats. Här finns även en värmande kamin för de kyligare kvällarna. Från vardagsrummet nås trädgården och altanen med många soltimmar. Praktiskt i anslutning till köket finns den rejäla klädvården och groventrén. I sovrumsdelen av huset finns ett helkaklat badrum och ett allrum. Perfekt ställe för barnens mys och häng med kompisar. Det större av de tre sovrummen har även egen klädkammare.
Här bor man på bekvämt avstånd på den vackra landsbygden med ca 10 km för påfart E6 norr/söder. Den trädgårdsintresserade har stora möjligheter att sätta sin egen prägel. Man har också nära till skogen för sköna naturupplevelser för både bär- och svampplockning. Här finns det mycket att tycka om för både barn och vuxna! Skolskjuts 2.5 km till Gälligeskolan (F-6) och ca 12 km för service i Fjärås samhälle med skolor (F-9) förskolor, mataffär, simhall och vårdcentral.
Snabbt tillträde önskas. Välkomna på visning!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
30 078 kr/år
Tomtarea
1 860 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-09

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Bykärrsvägen såldes av oss 2021-06-09. Se alla våra försäljningar i Fjärås samt även på Bykärrsvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.