Frillesås Planväg 14 / Frillesås - Vallersvik / Frillesås / Kungsbacka

Frillesås - Vallersvik

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
164 883
Tomtarea
1 001 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna tomt på Frillesås Planväg 14 såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Frillesås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillesås - Vallersvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett stenkast från Vallersviks havsbad och med rejäl havsutsikt från tomt o blivande hus finns lätt sluttande tomt om 1.001 kvm. Sista tomten av 3. Kommunalt VA ingår. Byggrätten medger en totalyta om 250 kvm, varav 50 kvm får vara komplementbyggnad. 4 m byggnadshöjd och 7 m till nock Pendelstation i Åsa. 5 mil från Göteborg o 3 mil från Varberg med härliga promenad o cykelvägar runt hörnet. Här kan du som köpare skapa ditt eget drömboende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.