Fringshultsvägen 54 / Frillesås - Almedal / Frillesås / Kungsbacka

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
75/30 kvm
Driftkostnad
31 398 kr/år
Totalareal
1 660 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Fringshultsvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Fringshultsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillesås - Almedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Fringshultsvägen 54 i Frillesås finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här ligger nämligen ett mysigt hem med renoveringspotential. Ett charmigt hus om 100 kvm i ett plan med smarta förvaringslösningar, sociala ytor och en värmande braskamin. Huset har idag kök, 2-3 sovrum, vardagsrum och allrum. Här finns även ett kombinerat wc och tvättrum, idag med separett. Arbetet pågår i området för anslutning till det kommunala vatten och avloppssystemet via förening samt fiber. Huset står på en trevlig och kuperad trädgårdstomt med bärbuskar, ett förråd, friggebod och växthus. På bekvämt avstånd (ca 3.5 km) har man skola, förskola och idrottsanläggning i Frillesås, men även tillgång till salta bad. För pendlaren når man påfart E6 norr/söder på bara några minuter.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.