Kråkerörsvägen 2

Kråkerörsvägen 2

Slutpris

2 000 000 kr


Getinge— Halmstad

Kråkerörsvägen 2


Slutpris
2 000 000 kr

Getinge— Halmstad

Fina möjligheter på familjevänligt område i Getinge

Kråkerörsvägen 2 bjuder på en gedigen familjevilla om ca 145 kvm där nuvarande ägare trivts och bott med sin familj sedan byggnation 1976! Läget är verkligen toppen med hörntomt angränsande mot grönområde, således en lugn rogivande atmosfär.

Villan är en klassisk 1,5 -planare med trevlig och praktisk planlösning. På entréplanet är de sociala ytorna samlade med vardagsrum och kök i en öppen planlösning, matsal samt ett inglasat uterum. En trappa upp finns tre sovrum, allrum och en balkong som löper utmed hela gaveln. Därtill ett stort fristående garage med mycket goda förrådsytor.
Huset är i behov av en del underhåll och interiören är på sina ställen något daterad. Men här erbjuds fina möjligheter att skapa något efter eget tycke och smak. Förutsättningarna är mycket goda.

I Getinge bor man mitt endast ca 20 min från Halmstad via E6:an och tillgång till bra bussförbindelser med Hallandstrafiken. Fina naturupplevelser i närheten och flertalet föreningar som erbjuder ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom fotboll, tennis, boule och orientering för att nämna några och man har även en egen sporthall. Sommartid lockar den tempererade utomhusbassängen med fritt inträde Dessutom finns det livsmedelsbutik, skola, apotek, och vårdcentral etc. vilket gör det lätt att få vardagen att gå ihop.

I dessa lugna kvarter med lekplats och fotbollsplan utanför tomtgränsen och förskola tvärs över gatan är det verkligen lätt att skapa livskvalité för hela familjen.


Boarea
ca 145 kvm
Driftkostnad
51 215 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-05-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Kråkerörsvägen såldes av oss 2022-05-11. Se alla våra försäljningar i Getinge samt även på Kråkerörsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.