Glumstensvägen 21

Glumstensvägen 21

Slutpris

3 620 000 kr


Glommen— Falkenberg

Glumstensvägen 21


Slutpris
3 620 000 kr

Glommen— Falkenberg

Charmigt hus med stor potential beläget i det pittoreska gamla fiskeläget Glommen

I det populära fiskeläget Glommen norr om Falkenberg hittar du det här mysiga 30-tals huset med en stor tomt på totalt 1775 m² varav en del är avstyckad och ingår i köpet. Tomten är barnvänlig och inrymmer en friliggande uthuslänga dit ägaren förr i tiden flyttade för att hyra ut huset till sommargäster. Från övervåningen har du havsutsikt åt två väderstreck. Det är nära att gå till den familjevänliga badplatsen med rejält tilltagen sandstrand. I Glommen bor du tryggt och ostört! Bussen till stan och tågstationen tar 20-30 minuter och med bil når du motorvägen på några minuter. Lokalt finns småbåtshamn, livsmedelsbutik, vårdcentral, förskola skola 1-5 och förstås badstranden. Här finns också en pizzeria och välkända Glommens Fiskekrog.


Boarea
93 kvm
Driftkostnad
51 078 kr/år
Tomtarea
1 775 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-07-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.