Glumstensvägen 21 / Glommen / Falkenberg

Charmigt hus med stor potential beläget i det pittoreska gamla fiskeläget Glommen

Slutpris
3 620 000 kr
Boarea
93 kvm
Driftkostnad
51 078 kr/år
Totalareal
1 775 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Glumstensvägen såldes av oss 2018-07-04. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Glumstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glommen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det populära fiskeläget Glommen norr om Falkenberg hittar du det här mysiga 30-tals huset med en stor tomt på totalt 1775 m² varav en del är avstyckad och ingår i köpet. Tomten är barnvänlig och inrymmer en friliggande uthuslänga dit ägaren förr i tiden flyttade för att hyra ut huset till sommargäster. Från övervåningen har du havsutsikt åt två väderstreck. Det är nära att gå till den familjevänliga badplatsen med rejält tilltagen sandstrand. I Glommen bor du tryggt och ostört! Bussen till stan och tågstationen tar 20-30 minuter och med bil når du motorvägen på några minuter. Lokalt finns småbåtshamn, livsmedelsbutik, vårdcentral, förskola skola 1-5 och förstås badstranden. Här finns också en pizzeria och välkända Glommens Fiskekrog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration