Brinkens väg 2A

Brinkens väg 2A

Slutpris

5 355 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Brinkens väg 2A


Slutpris
5 355 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Modern enplansvilla från Willa Nordic

Varmt välkomna till denna bekväma enplansvilla från 2004 av hustillverkaren Willa Nordic. En modern villa med bland annat isolerad betongplatta och vattenburen golvvärme vilket ger en härlig komfort. Här möts vi av öppen planlösning där vardagsrummet är nedsänkt och har fönsterpartier från golv till tak vilket ger en tilltalande och ljus atmosfär, här finns även en vägghängd braskamin. Entréplan innehåller totalt fyra sovrum varav det ena räknas som ett master bedroom med eget badrum där vi finner både dusch och bubbelbadkar, utöver detta finns även ett ovanplan/loft med många användningsområden, varför inte ett "hemmakontor"? Vidare finns bland annat ett vidbyggt garage med smidig direkt-access till bostadsdelen via grovkök/tvättstuga, mycket praktiskt! Rymligt altandäck och trevligt utekök båda påkostade med generösa markiser.

I Gullbrandstorp bor du med ett fritt och naturnära läge i en vacker del av kommunen, cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad. I området finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte. Här ordnar du enkelt vardagsbestyren och har samtidigt nära till populära badstränder.

Vi ses på visningen!


Boarea/biarea
151/35 kvm
Driftkostnad
33 618 kr/år
Tomtarea
764 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-02-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Brinkens väg såldes av oss 2021-02-23. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Brinkens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.