Hyltevägen 5

Hyltevägen 5

Slutpris

1 800 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Hyltevägen 5


Slutpris
1 800 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

I norra Gullbrandstorp med en tomtstorlek om ca: 3 300 kvm

I Gullbrandstorps norra delar kan vi nu erbjuda en före detta stenhuggeriarbetarbostad från tidigt 1900-tal på en stor tomt om ca: 3300 kvm. Tomten är uppväxt och med skog i bakkant samt är sluttande vilket ger huset ett trivsamt läge.

Vi bedömer att det skulle kunna finns möjlighet till nyproduktion på fastigheten vilken även bör kunna delas upp på fler än en tomt vid avstyckning. Framför fastigheten dvs. söder om grusvägen planeras nya tomter (se fastighetskarta) vilket bland annat kommer innebära anläggning av vägar och eventuellt möjlighet till kommunalt VA.

Fastigheten har dock via bebyggelseinventeringen blivit klassificerad med bland annat miljöskapande värde för området och därmed ska byggnadens karaktär bevaras. Fastigheten har den lägsta klassningen "C" som normalt sätt tillåter förändringar så länge karaktären bevaras.

Det åligger ny ägare till fastigheten att anlägga nytt avlopp och tillse så att denna blir godkänd av kommunen.

Fastigheten säljes med friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaderna med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen. Besiktningsprotokoll nivå 2 av Anticimex finns under dokument och länkar.

Gullbrandstorp är ett attraktivt område och är beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad och är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, hav, köpcentra och centrum. Bussförbindelser in till Halmstad är goda och det går cykelbana hela vägen. Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
6 611 kr/år
Tomtarea
3 312 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-02-26

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Hyltevägen såldes av oss 2018-02-26. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Hyltevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.