Lyngavägen 44 / Gullbrandstorp / Halmstad

Tomt med äldre ekonomibyggnader

Slutpris
1 200 000 kr
Totalareal
1 024 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Halmstad Gullbrandstorp 1:708
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna tomt på Lyngavägen såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Lyngavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbrandstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt om cirka 1024 kvm med ett par enkla ekonomibyggnader i behov av renovering (ej kommunalt VA, finns dock i gatan). Avstyckad från fastigheten rakt över vägen (Lyngavägen 29, Gullbrandstorp 1:55) och perfekt för dig som söker extra utrymme eller kanske en tomt för nybyggnation. Fastigheten kan med fördel köpas tillsammans med Lyngavägen 29 och därmed utgöra en möjlighet för både egen bostad samt möjlighet att bedriva egen verksamhet.

Attraktiva Gullbrandstorp är beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad och är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, hav, köpcentra och centrum. Bussförbindelser in till Halmstad är goda och det går cykelbana hela vägen. Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration