Sök Meny
Såld

Halmstad / Gullbrandstorp / Lyngavägen 44

Tomt med äldre ekonomibyggnader

Tomt om cirka 1024 kvm med ett par enkla ekonomibyggnader i behov av renovering (ej kommunalt VA, finns dock i gatan). Avstyckad från fastigheten rakt över vägen (Lyngavägen 29, Gullbrandstorp 1:55) och perfekt för dig som söker extra utrymme eller kanske en tomt för nybyggnation. Fastigheten kan med fördel köpas tillsammans med Lyngavägen 29 och därmed utgöra en möjlighet för både egen bostad samt möjlighet att bedriva egen verksamhet.

Attraktiva Gullbrandstorp är beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad och är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, hav, köpcentra och centrum. Bussförbindelser in till Halmstad är goda och det går cykelbana hela vägen. Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor.

Sponsrade länkar
Halmstad / Gullbrandstorp
Lyngavägen 44
Slutpris: 1 200 000 kr
Totalareal: 1 024 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Halmstad Gullbrandstorp 1:708
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Halland / Gullbrandstorp / Lyngavägen