Uttasvägen 10

Uttasvägen 10

Slutpris

3 460 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Uttasvägen 10


Slutpris
3 460 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Gullbrandstorps charmigaste villa?

Utmed den lilla bergssluttningen i Gullbrandstorp finner vi detta lilla bedårande hus från tidigt 30-tal. Ett högt och trevligt läge vilket ger en fin utsikt över samhället och samtidigt en känsla av avskildhet med skog i fonden, detta trots att vi befinner oss mitt inne i Gullbrandstorp. Huset är för oss en riktig godbit som verkligen utmärker sig på ett charmfullt sätt. Utsidan med sitt brutna tak, grunden av natursten samt en panel ömsom liggande och ömsom stående. Inte heller insidan låter sig skämmas med sina härliga plankgolv, gjutjärnskamin, synliga takbjälkar och djupa fönstersmygar. Vi bedömer att huset är väl omhändertaget då i princip samtliga ytskikt är genomgångna och att såväl el och VA till stora delar är utbytt samt att ventilation (FTX) och bergvärme är installerad. Den terrasserade trädgården ger ett härligt djup och är något lite extra till detta charmiga boende. Mitt i prick helt enkelt!

Missa nu inte i vår mening ett riktigt läckert charmhus!

(PS! Vänligen använd er av adress Trädgårdsvägen 7 för att enklast hitta fram till fastigheten)


Boarea/biarea
75/30 kvm
Driftkostnad
34 043 kr/år
Tomtarea
1 176 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Uttasvägen såldes av oss 2018-09-13. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Uttasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.