Skepparegatan 5a

Skepparegatan 5a

Slutpris

2 550 000 kr


Centrum— Halmstad

Skepparegatan 5a


Slutpris
2 550 000 kr

Centrum— Halmstad

Stilren och mysig takvåning med guldkant!

Här öppnar du dörren till ett modernt och stilrent hem med mersmak! En fantastisk bostad med mysig atmosfär och alla de rätta detaljerna på plats. Vi älskar lösningen med öppet upp till nock och synliga takbjälkar i hall, kök och vardagsrum. Därtill ett superfint golv med rustik karaktär samt totalrenoverat kök och badrum med en lyxig utformning. Fler fördelar är goda förvaringsmöjligheter (klädkammare samt klädförvaring i både hall och sovrum), tvättmaskin, diskmaskin och en magisk takbalkong.

Väl inne i lägenheten och den inbjudande hallen hittar du en öppen garderobslösning (Elfa) samt en klädkammare med ytterligare förvaringsmöjligheter. Det fräscha och fina köket med modern utrustning och vackra mässingsdetaljer bjuder in till såväl matlagning som umgänge med gäster som kan luta sig tillbaka i det charmiga vardagsrummet då planlösningen är öppen. Slutligen finns ett harmoniskt sovrum och ett sobert badrum med takdusch och tvättmaskin.

Från vardagsrummet tar du klivet ut till den underbara balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen från lunch fram till solnedgång. Här går du på härlig trätrall och har en motordriven markis som skydd mot sol och lätt regn. Guldläge!

Här bor man centralt med ett helt ostört läge utan insyn högst upp på fjärde våning (hiss finns!). Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Halmstad har att erbjuda- Föreningen är välskött och bjuder på utrymmen i toppklass: stor fräsch tvättstuga, rejäla förråd med gallerburar, cykelförråd, lugn innergård med pergola, grill och solstolar, samt en miljöstation. Helt perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 869 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-08-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Skepparegatan såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Skepparegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.