Karl XI:s Väg 21

Karl XI:s Väg 21

Slutpris

2 100 000 kr


Centrum— Halmstad

Karl XI:s Väg 21


Slutpris
2 100 000 kr

Centrum— Halmstad

Renoverad 50-talare med stor mysfaktor mitt i centrum!

Nu kan vi presentera denna attraktiva 50-talare där klassiska gedigna material kombineras med modernt renoverat kök och badrum. Köket renoverades 2015 med vit inredning och rostfria kapitalvaror. Vidare erbjuds ett snyggt helkaklat badrum renoverat 2011 och ett ljust vardagsrum med stavparkettgolv i fiskbensmönster och utgång till balkong i soligt sydvästläge. Till sist ett rymligt sovrum med fransk balkong ut mot Karl XI:s väg och en skjutdörrsgarderob. Därtill finns även en bra garderob i hallen.

Här bor man mitt i centrala Halmstad med gångavstånd till stadens puls och utbud av restauranger, caféer, bagerier, shopping och fitnessanläggningar. Dessutom i en trygg och solid HSB-förening med låga månadsavgifter. I den redan förmånliga månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även Internet samt TV via fiber.

Välkomna!


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 474 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Karl XI:s Väg såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.