Blomängsvägen 5

Blomängsvägen 5

Slutpris

3 010 000 kr


Skedala— Halmstad

Blomängsvägen 5


Slutpris
3 010 000 kr

Skedala— Halmstad

Familjevilla med ett naturnära läge i Skedala!

Klassisk 60-talare byggt i 1-plan med källare och en gedigen stomme. Huset har haft en och samma familjs ägo sedan byggnation och uppvisar ett välvårdat skick. Vi gillar planlösningen där det finns möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum med stora härliga fönsterpartier mot altan och trädgård. Därtill 3 sovrum, badrum och en mycket användbar källare med goda biytor. Vidbyggt finns ett garage, carport och ett förråd. Trädgården är lummig med flertalet buskar och träd som inramar och ger boendet en rogivande atmosfär.

Huset värms upp via ett vattenburet radiatorsystem kopplat till en kombipanna el/ved samt solpaneler. Då det är ett vattenburet system så kan man enkelt skifta till bergvärme, luft-vattenvärmepump eller liknande.

Skedala är ett eftertraktat villasamhälle som lockar med sitt lugna, barnvänliga och naturnära läge. Här kan man snabbt byta det lantliga lugnet till citypulsen i Halmstad med lättillgängliga kommunikationer eller på den fina cykelvägen.

Välkomna!


Boarea/biarea
103/103 kvm
Driftkostnad
35 812 kr/år
Tomtarea
1 462 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Blomängsvägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Blomängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.