Frökentorpsvägen 10

Frökentorpsvägen 10

Slutpris

5 000 000 kr


Sofieberg— Halmstad

Frökentorpsvägen 10


Slutpris
5 000 000 kr

Sofieberg— Halmstad

MODERN ENPLANSVILLA I NYSKICK

Här kliver du in i ett modernt lösvirkes hus med vattenburen golvvärme i samtliga rum och låga driftkostnader (total förbrukning på cirka 11 000 kWh/år) tack vare bland annat en effektiv frånluftsvärmepump. Huset stod färdigt 2015 och håller god kvalitet med hög materiell standard till en öppen och tilltalande planlösning. Interiören går i ljusa och varma toner, vilket gör det lätt att inreda i din egen stil.

Det första som möter dig vid entrén är en rymlig och inbjudande hall med platsbyggda garderober som gör att du kan stuva undan kläder och annat du inte vill ha framme. Hallen fortsätter till vänster om ingången och leder dig till två av husets tre sovrum, en tvättstuga samt ett av badrummen. Går du istället åt andra hållet från hallen kommer du till husets hjärta – ett ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot det fräscha köket och utgång till altandäcket. Vidare från vardagsrummet kommer du till the master bedroom som bjuder på egen utgång till altandäcket och eget badrum med ett stort bubbelbadkar.

Huset står på en välskött och fin tomt med en generös uppfart vilken rymmer flera bilar. Dessutom finns här ett isolerat förråd och en carport för en bil. Trädgården har en välskött och prydlig gräsmatta viken omges av en häck som skyddar mot insyn. Det mysiga altandäcket bjuder in till många härliga stunder med familj och vänner och är delvis klätt i ett trästaket, vilket ger ytterligare avskildhet. Här möblerar du enkelt med bord och stolar som passar både middagsbjudningar och avslappnat umgänge i kvällssolen.

Sofieberg är en mycket omtyckt och trivsam del av Halmstad som blir alltmer populär. Kanske beror det på att man här bor familjevänligt med både skola, förskola, fotbollsplan, livsmedelsbutik och lekplats inom gångavstånd och samtidigt har Halmstad centrum bara tio minuter bort med bil. Ett perfekt läge för familjen som söker ett lugnt område med närhet till fin natur.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
23 652 kr/år
Tomtarea
744 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Frökentorpsvägen såldes av oss 2020-06-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Frökentorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.