Felix Körlings gata 1A

Felix Körlings gata 1A

Slutpris

4 950 000 kr


Rotorp— Halmstad

Felix Körlings gata 1A


Slutpris
4 950 000 kr

Rotorp— Halmstad

Rymlig arkitektritad villa med trädgårdsoas

I Rotorp finner ni detta kedjehus som har mycket värt att uppmärksamma – ett hus för dig som sätter stort värde i tidstypiska detaljer från 60-talet. Endast två familjer har bott här sedan uppförandet 1961. Nuvarande ägare köpte huset 1995 och har sedan dess låtit förädla kök och badrum samt installerat fjärrvärme. Här har man medvetet låtit bevara många av de fina originaldetaljerna såsom stavparkettgolv i fiskbensmönster, öppen spis och vackra fönsterbänkar i sten.

Det första som möter dig när du går in i huset är ytterligare en av de välbevarade originaldetaljerna, den fina trappan i trä, som vilar mot en bärande fondvägg klädd i tegel. Från hallen når du vidare det ljusa och rymliga vardagsrummet och det välutrustade köket. På nedervåningen finns även ett tv-rum samt ett kontor/bibliotek som enkelt görs om till sovrum. Huset har ytterligare tre sovrum belägna på övervåningen och två badrum. På källarplanet finns bland annat tvättstuga, hobbyrum, matkällare och andra goda förvaringsmöjligheter.

Även utvändigt bjuder detta boende på härliga detaljer. På baksidan finns en lummig och insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge med träd, buskar och en gräsmatta som du kan betrakta från den inglasade altanen. På framsidan av huset finns ett praktiskt garage där du enkelt parkerar bilen. Att huset dessutom ligger på en hörntomt ger känslan av en friliggande villa, och den mysiga takterrassen som nås från övervåningen förstärker den känslan ytterligare.

Rotorp är en mycket trivsam del av Halmstad med fina grönområden runt knuten. Alldeles i närheten finns förskola för de små och med en kortare busstur nås innerstan med affärer och service. Dessutom ligger flygplatsen bara en kort bilresa från bostaden.

Vi ses på Felix Körlings gata 1A!


Boarea/biarea
148/108 kvm
Driftkostnad
37 252 kr/år
Tomtarea
566 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-07

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Felix Körlings Gata såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Felix Körlings Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.