Stenvinkelsgatan 6a

Stenvinkelsgatan 6a

Slutpris

2 100 000 kr


Centrum— Halmstad

Stenvinkelsgatan 6a


Slutpris
2 100 000 kr

Centrum— Halmstad

Tjusig tvårummare med sekelskiftescharm och ett utmärkt läge!

Ibland blir man bara blixtförälskad i en bostad. Precis så kände nuvarande ägare när hon köpte denna underbara sekelskiftestvåa. Med ett centralt men lugnt läge finner ni denna våning som bjuder på en charmig och hemtrevlig boendemiljö. Lägenheten totalrenoverades 2014 och bjuder på en ljus modern inredning. Bland annat ett vitt kök med rostfria kapitalvaror inkl. integrerad diskmaskin, helkaklat badrum med stora klinkerplattor i grå kulör samt kaklade väggar i vitt. Därtill nya ytskikt på golv, väggar och tak i lägenhetens övriga rum. Därtill bjuder lägenheten på en härlig rymd med en generös takhöjd om 2,9 meter samt stora vackra pardörrar in till vardagsrummet.

Balkong står högt upp på önskelistan hos många, och här har vi en mysig balkong i västerläge in mot den skyddade innergården. Under vår/tidig sommar blommar här ett stort körsbärsträd med vackra rosa blommor.

Trots närheten till centrala Halmstad har bostadsrätten ett lugnt och trivsamt läge med grönområde bara ett stenkast bort.

Missa inte detta tillfälle, det är sällan dessa pärlor är till salu!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 580 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Stenvinkelsgatan såldes av oss 2020-10-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenvinkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.