Bondegatan 6

Bondegatan 6

Slutpris

3 525 000 kr


Nyatorp— Halmstad

Bondegatan 6


Slutpris
3 525 000 kr

Nyatorp— Halmstad

Behändig villa på Nyatorp!

På Nyatorp med närhet till det mesta som Halmstad har att erbjuda, kan vi nu presentera en behändig villa om 93+91 kvm! Villan erbjuder bra ytor i form av isolerad gäststuga, två förråd, carport och en grönskande tomt. Trädgården ligger på husets baksida med skyddat läge åt sydost och erbjuder både altandäck och uterum. Huset byggdes till 2009/2010 med en del som idag används som en härlig matplats med ljusinsläpp via 3 väderstreck. Denna del ligger i bra samspel med både kök och vardagsrum. Vidare erbjuds WC och 2 sovrum på entréplan, varav i det ena sovrummet finns en trappa upp till vinden som idag nyttjas till ordentlig förvaring men som skulle kunna bli yta för sovloft etc. I källarplan finns ett allrum med förråd i anslutning och med egen ingång ifrån trädgården, 2 förråd, tvättstuga med wc, torkrum med dusch mm.

Nyatorps popularitet och dragningskraft beror på dess läge med närhet till city, skolor, fritidsaktiviteter, promenadstråk runt Nissan etc.

Vi välkomnar er till Bondegatan 6 som är ett praktiskt, lättskött och mysigt villaboende!


Boarea/biarea
93/91 kvm
Driftkostnad
37 783 kr/år
Tomtarea
782 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Bondegatan såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bondegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.