Hagalundsvägen 27d

Hagalundsvägen 27d

Slutpris

2 700 000 kr


Söndrum/Pålsbo— Halmstad

Hagalundsvägen 27d


Slutpris
2 700 000 kr

Söndrum/Pålsbo— Halmstad

Familjevänligt hus i bostadsrättsform!

Varmt välkomna till Hagalundsvägen 27D som har mycket att erbjuda er som söker ett lättskött och lugnt boende i trivsam miljö. Detta välskötta radhus om drygt 112 kvm är fördelat på två plan med bl.a. två badrum, tre sovrum (samtliga på övre plan), två klädkammare, tvättstuga och vardagsrum med utgång till altandäck och en trädgårdstäppa. Boendemiljön är fräsch och det mesta är nyligen renoverat: altan/uteplatser -17, tvättstuga -17, badrum -13 och kök -09. Därtill är ytskikt såsom golv och väggar genomgående i gott skick och flera fönster har måttbeställda plisségardiner. Bostadsrättens trädgård är lättskött och på baksidan får man tillgång till två altandäck varav det stora bjuder på sol från morgon till eftermiddag, och det andra sommartid på eftermiddags- och kvällssol. Perfekt att njuta kvällssolen efter jobbet! Trädgård och uteplats är verkligen ett guldkorn och ett stort plus är att radhuset ligger på hörntomt så att uteplats/trädgård även går att nå via en dörr i staketet på baksidan.

Till radhuset följer en garageplats och i området finns gott om fria parkeringsplatser. Här finns även flera lekplatser och området attraherar gammal som ung. Huset har förutom två klädkammare även ett förråd i anslutning till entrén. Tillsammans med garaget innebär detta mycket goda förvaringsutrymmen.

Detta är boendet för er som vill bo med villakänsla men lägga minimalt med tid på skötsel och underhåll då föreningen underhåller huskroppen. Det bästa av två världar!


Boarea
112.5 kvm
Avgift
7 394 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-01-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Hagalundsvägen såldes av oss 2021-01-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hagalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.