Öppinge 545

Öppinge 545

Slutpris

4 200 000 kr


Öppinge— Halmstad

Öppinge 545


Slutpris
4 200 000 kr

Öppinge— Halmstad

Nybyggd villa med ett lantligt läge

Vilket läge och vilken utsikt! Nu erbjuds möjligheten att flytta in en nybyggd 1,5-plansvilla med ett ljuvligt läge i lantlig miljö. Villan mäter 150 kvm och bjuder på ljusa rymliga ytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönsterpartier och altandörr ut mot altandäck/trädgård i soligt söderläge. På entréplan finns även två sovrum, badrum och groventré/tvättstuga. På övre plan har vi ett allrum, badrum och två sovrum. En helt perfekt planlösning där barnen kan samsas på övre plan med ett eget lek-/tvrum.

Kök och badrum har en modern smakfull inredning från Vedum/Svedbergs och hushållsprodukter från tyska Siemens. Hela huset har tapetserade väggar och ett 2-stavs vitlaserat mattlackat ekparkettgolv. Enhetligt och snyggt! Därtill har man valt att montera små spotlights (LED, dimbara) i fönsternischerna i samtliga rum, vilket ger en stämningsfull belysning. Villan värms upp med en Nibe Fighter frånluftsvärmepump, som skapar ett perfekt inomhusklimat genom att återanvända energin från den varma inomhusluften när den passerar genom ditt ventilationssystem. Sedan skickas varmt vatten ut i golvvärmeslingor på nedre plan och till radiatorer på övre plan. Effektivt och bekvämt! Med enskilt vatten och avlopp, slipper man betala kommunens taxa (besparing ca 3000 kr/år) och man slipper även betala kommunal fastighetsavgiftsavgift i 15 år (besparing om ca 8500 kr/år). Ett nytt hus bjuder på många fördelar, inte bara lägre driftkostnader utan även minimalt med underhåll.

Här bor man med ett bekvämt avstånd till staden, samtidigt som man kan njuta av landets lugn och harmoni. Tomten är stor och mäter 2500 kvm, under snötäcket finns en stor gräsmatta och planen var att i sommar antingen plantera häck runt om, eller bygga ett staket. Bygglov finns även för garage.

Varmt välkomna till Öppinge och denna lantliga idyll.


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
28 693 kr/år
Tomtarea
2 500 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-24

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Öppinge såldes av oss 2021-02-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Öppinge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.