Hemmansvägen 13

Hemmansvägen 13

Slutpris

1 730 000 kr


Öster / Högskolan— Halmstad

Hemmansvägen 13


Slutpris
1 730 000 kr

Öster / Högskolan— Halmstad

Rymlig trea med lyxig balkong!

Varmt välkomna till Hemmansvägen 13 och populära BRF Linehed. Här bor man i en trygg HSB-förening med närhet till intilliggande parker, livsmedelsbutiker, förskola, dagis och inte minst Högskolan. Lägenheten är tämligen orenoverad genom åren, för den som vill ha en lägenhet i toppskick så bör man planera en viss renovering. Förutsättningarna är mycket goda med ett bra läge, trivsam planlösning och inte minst faktumet att det finns hela 41 967 kr att nyttja i den inre reparationsfonden!

Invändigt väntar ett rymligt boende med bland annat helkaklat badrum, två sovrum, praktiskt kök med matplats intill och ljust vardagsrum med utgång till en ljuvlig inglasad balkong belägen i ett eftertraktat västerläge! Lägenheten är lugnt belägen på andra våning och är "genomgående" vilket ger ett bra ljusinsläpp. Extra lyx är att alla lägenheter har genomgående vattenburen golvvärme.

Månadsavgiften är endast 3 987 kr och inkluderar värme (fjärrvärme), vatten, bostadsrättstillägg, Internet (fiber 250/250 mbit), TV och 209 kr avsätts till den inre reparationsfonden som får disponeras av den nya ägaren.

Varmt välkomna att boka in er på visningen!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 987 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Hemmansvägen såldes av oss 2021-04-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hemmansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.