Åkersgränd 6 B / Centrum / Halmstad

HALMSTADS CHARMIGASTE?

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 058 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkersgränd såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Åkersgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du efter ett boende med det där lilla extra? En lägenhet med charm och karaktär som gör en glad varje dag man kommer hem och som imponerar på sina besökare? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Åkersgränd 6B där denna vindslägenhet väntar på en ny ägare. Lägenheten är belägen i en fastighet från förra sekelskiftet och har genomgående smakfulla materialval. Här har man på bästa sätt lyckats kombinera äldre charm med moderna funktioner.

De synliga takbjälkarna ger boendemiljön en härlig karaktär och när man står på föreningens innergård glömmer man lätt bort att man är i centrala Halmstad! Här råder en idyll med grönytor, rabatter och äppelträd. För föreningarnas medlemmar finns stensatta uteplatser med utemöbler, parasoller och terrassvärmare att nyttja så här kan man njuta av sommarkvällarna långt in på småtimmarna. Missa inte detta unika boende med bevarade detaljer och hög trivselfaktor. Vi vågar lova att ni kommer stormtrivas!

Lägenheten upplevs som 2,5:a i och med det mycket användbara bonusutrymme mellan köket och trappan.

/Borglin & Karlsson

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration