Älesvägen 6D / Vallås / Halmstad

LJUS OCH FIN GAVELLÄGENHET (MED MÖJLIGHET TILL TRE SOVRUM)

Slutpris
950 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 980 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älesvägen såldes av oss 2016-12-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Älesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En ljus och fin gavellägenhet med väldisponerade samt praktiska ytor. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv, fräscha ytskikt och balkong i söderläge samt egen tvättmaskin och möjlighet till torktumlare i badrummet.
Ett lätt och smidigt boende med bl.a. egen parkeringsplats vilken ingår i månadshyran samt närhet till skola, dagis, service och kommunikation.

Bo Klok på Vallås var den första Bo Klok föreningen i Halmstad och byggdes 2001. På grund av dess popularitet har flertalet föreningar därefter byggts runt om i Halmstad vilket vittnar om ett mycket attraktivt koncept och lyckat samarbete mellan Skanska och IKEA. På Älesvägen är mysfaktorn hög och det är nästan som att stiga in i en sörgårdsidyll även om husen här är gula och inte röda.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV-kanaler, renhållning och parkeringsplats.

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration