Ängavägen 12 / Snöstorp / Halmstad

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
61 767
Boarea/biarea
128/36 kvm
Driftkostnad
25 967 kr/år
Tomtarea
1 264 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängavägen såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ängavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snöstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött 1-plansvilla belägen längst in på återvändsgata med en lummig hörntomt. Huset har en spännande planlösning där vi fastnar för det generösa vardagsrummet i etage med kakelugn och matplatsen med ryggåstak och gott om plats för det stora matsalsbordet till middag & fest.

Vi gillar att njuta, framförallt på sommaren. Huset har inte mindre än tre uteplatser. Ett inglasat uterum som kan användas långt in på säsongerna. Ett stort altandäck i sydvästligt läge, perfekt för solstolarna. Samt en överbyggd altan med öppen spis och ett mer avskilt läge.

Helt enkelt ett hus i mycket gott skick med nyare tak, isolerglasfönster, IVT värmepanna och goda förvaringsutrymmen. Här trivs vi!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.