Ängsgårdsvägen 91 / Vallås / Halmstad

Ytterradhus med ett bra läge och en renoverad interiör!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
31 837 kr/år
Tomtarea
262 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ängsgårdsvägen såldes av oss 2017-06-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ängsgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuder vi ett ypperligt ytterradhus med ett lugnt och barnvänligt läge på Ängsgård. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och två altandäck, ett med morgon- och förmiddagssol och ett med eftermiddag- och kvällssol. Invändigt väntar en modern tilltalande boendemiljö med bland annat två renoverade badrum, snyggt kök, braskamin mm. Idag erbjuds här tre sovrum och två vardagsrum. Önskas ett större vardagsrum på entréplan så kan man ta ned väggen mot sovrummet. Husen på Ängsgård ingår i en samfällighet som tillhandahåller garage till samtliga hus, anslutning till Halmstad stadsnät (fiber), tvättplats för bilar, festlokal med storbildsskärm mm.

Helt enkelt ett toppenboende för barnfamiljen!

Välkomna på visning :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration