Årnarp Eriksbo 394

Årnarp Eriksbo 394

Slutpris

3 550 000 kr


Årnarp— Halmstad

Årnarp Eriksbo 394


Slutpris
3 550 000 kr

Årnarp— Halmstad

Finkänslig dröm på landet enbart en kvart från stan!

Drömmer du om landet men samtidigt är "stadsnärabekväm" av dig? Då kan detta bli den bästa av världar!
Här i Årnarp Eriksbo 394 bor man i en glänta med vidsträckta vyer över böljande landskap som skiftar i karaktär i takt med årstiderna.
Stor inhängnad trädgårdstomt med utmärkt solläge som ger utrymme för odlingspotential om man vill bli självförsörjande på potatis, morötter och jordgubbar. Vänner och familj kan husera i den lilla gäststugan och trädgårdsredskapen får lätt plats i längan som även rymmer en liten verkstad.
Huset om 87 kvm har begåvats med makalöst mycket charm och detaljer, två! kaminer och ett nytt modernt läckert badrum. Ovanvåningen är två rum stor med charmigt snedtak, sovrum samt ett allrum /kontor med utgång till balkongen på gaveln.
En pittoresk husdröm i lantlig miljö som gjort för dig som är ute efter ett boende med skyhög atmosfär så här kan drömmen bli verklighet!


Boarea
89 kvm
Driftkostnad
37 354 kr/år
Tomtarea
1 087 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-09-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Årnarp Eriksbo såldes av oss 2022-09-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Årnarp Eriksbo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.