Aron Skantz väg 26 / Söndrum/Bergsgård / Halmstad

Supertrevligt kedjehus med ett lugnt avkopplande läge!

Slutpris
3 680 000 kr
Boarea/biarea
122/1 kvm
Driftkostnad
28 988 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-01-29
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Aron Skantz Väg såldes av oss 2018-01-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Aron Skantz Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Bergsgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött kedjehus med ett lugnt familjevänligt läge i Bergsgård. Boytan mäter 122 kvm och är fördelat i två plan. Huset ligger fördelaktigt med uteplats och trädgård i rakt västerläge med chans till sol eftermiddag och kväll. Invändigt väntar en fräsch boendemiljö med två helkaklade badrum och ett trivsamt kök. Trivsamt vardagsrum med fönster mot den insynsskyddade trädgården. Vi gillar den idylliska altanen på baksidan samt den lättskötta och insynsskyddad trädgården. Detta är huset för er som inte vill ägna allt för mycket tid åt skötsel och underhåll. Ett mycket bekvämt boende med vidbyggd carport och förråd.

Välkomna till Aron Skantz väg 26! :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn