Sök Meny
Såld

Halmstad - Furet / Aspvägen 3

PÅ ETT AV FURETS BÄSTA LÄGE

Vi är glada att få presentera denna välskötta enplansvilla på ett av Furets bästa lägen intill skogskanten mot Nissan. Områdets lugn, närheten till centrala Halmstad samt de vackra promenadstråken längs med Nissan förklarar en del av områdets populäritet och nuvarande ägare har verkligen stormtrivts! Dock är det nu dags för nya ägare att ta över och vi är övertygade om att de kommer trivas lika bra. Huset imponerar även på insidan med bl.a. läckert renoverat kök, rymligt och tilltalande vardagsrum samt tre bra sovrum och möjlighet till ett fjärde i garagedelen . Välj mellan altandäcken eller det generösa uterummet vilken är en självklar samlingspunkt när utesäsongen böjar lida mot sitt slut.

Vi hälsar er varmt välkomna till visning och är övertygade om att ni kommer få samma positiva känsla vid ert första besök som vi fick vid vårt.

Sponsrade länkar
Halmstad / Furet
Aspvägen 3
Slutpris: 4 670 000 kr
Boarea/biarea: 128/21 kvm
Driftkostnad: 37 355 kr/år
Tomtarea: 825 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Aspvägen