Aspvägen 3 / Furet / Halmstad

PÅ ETT AV FURETS BÄSTA LÄGE

Slutpris
4 670 000 kr
Boarea/biarea
128/21 kvm
Driftkostnad
37 355 kr/år
Tomtarea
825 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Aspvägen såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Aspvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är glada att få presentera denna välskötta enplansvilla på ett av Furets bästa lägen intill skogskanten mot Nissan. Områdets lugn, närheten till centrala Halmstad samt de vackra promenadstråken längs med Nissan förklarar en del av områdets populäritet och nuvarande ägare har verkligen stormtrivts! Dock är det nu dags för nya ägare att ta över och vi är övertygade om att de kommer trivas lika bra. Huset imponerar även på insidan med bl.a. läckert renoverat kök, rymligt och tilltalande vardagsrum samt tre bra sovrum och möjlighet till ett fjärde i garagedelen . Välj mellan altandäcken eller det generösa uterummet vilken är en självklar samlingspunkt när utesäsongen böjar lida mot sitt slut.

Vi hälsar er varmt välkomna till visning och är övertygade om att ni kommer få samma positiva känsla vid ert första besök som vi fick vid vårt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration