Sök Meny
Såld

Halmstad - Centrum / Backhausgatan 4

Vacker sekelskiftesvåning med ett fint läge intill Gunillaparken!

I en av Halmstads vackraste fastigheter huserar Bostadsrättsföreningen Basilikan. Fastigheten är byggd 1917 och är en tidstypisk äldre fastighet i sekelskiftesstil med högt i tak, stuckaturer, äldre spegeldörrar och rymd. Både området och fastigheten är eftertraktad och vi förstår varför!

Vi har fått äran att förmedla denna praktfulla sekelskifteslägenhet om rymliga 106 kvm fördelat på tre rum och kök med en högst charmig boendemiljö. Här erbjuds bland annat vackra stavparkettgolv i fiskbensmönster som slipats och betsats i en elegant mörk ton, fina plankgolv, ståtliga pardörrar, takstuckaturer, breda fönsternischer, höga golvlister samt en charmig balkong i soligt sydvästläge. Allt detta i en härligt rymlig boendemiljö med stora salar i fil och en generös takhöjd.

Vi hälsar er välkomna till Backhausgatan 4!

Sponsrade länkar
Halmstad / Centrum
Backhausgatan 4
Slutpris: 2 330 000 kr
Boarea: 106 kvm
Avgift: 6 443 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Backhausgatan