Backhausgatan 4 / Centrum / Halmstad

Vacker sekelskiftesvåning med ett fint läge intill Gunillaparken!

Slutpris
2 330 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
6 443 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Backhausgatan såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Backhausgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en av Halmstads vackraste fastigheter huserar Bostadsrättsföreningen Basilikan. Fastigheten är byggd 1917 och är en tidstypisk äldre fastighet i sekelskiftesstil med högt i tak, stuckaturer, äldre spegeldörrar och rymd. Både området och fastigheten är eftertraktad och vi förstår varför!

Vi har fått äran att förmedla denna praktfulla sekelskifteslägenhet om rymliga 106 kvm fördelat på tre rum och kök med en högst charmig boendemiljö. Här erbjuds bland annat vackra stavparkettgolv i fiskbensmönster som slipats och betsats i en elegant mörk ton, fina plankgolv, ståtliga pardörrar, takstuckaturer, breda fönsternischer, höga golvlister samt en charmig balkong i soligt sydvästläge. Allt detta i en härligt rymlig boendemiljö med stora salar i fil och en generös takhöjd.

Vi hälsar er välkomna till Backhausgatan 4!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration