Betesstigen 13

Betesstigen 13

Slutpris

2 500 000 kr


Söndrum/Albinsro— Halmstad

Betesstigen 13


Slutpris
2 500 000 kr

Söndrum/Albinsro— Halmstad

Fantastisk trerummare med altan och trädgård i natursköna Albinsro!

Här erbjuder vi en attraktiv trerummare i bästa markplansläge med altan och trädgårdstäppa med utsikt över den lugna och grönskande omgivningen med sol från morgontimmar till kväll (rakt söderläge)! Lägenhet mäter 76 kvm och imponerar då den bjuder på påtaglig rymd med fint ljusflöde via stora glaspartier samt med kvalitativa och väl avvägda materialval i kök och badrum. Bra förvaring i form av skjutpartier i entré och sovrum. Vi gillar framförallt det snygga köket med lagom öppenhet mot vardagsrummet, det stora badrummet som även rymmer tvättmaskin/torktumlare och det lättmöblerade, ljusa vardagsrummet med en vacker utsikt samt utgång till altan och trädgård.

I den förmånliga månadsavgiften om 4189 kr ingår förutom vatten & värme, även bredband & TV!

Brf Trollberget charmar sina ägare med fina välplanerade lägenheter belägna i en vacker naturnära miljö. Vi har haft förmånen att förmedla många bostadsrätter genom åren, och här märker vi att det rör sig om genomtänkta lägenheter med en hög standard. Skanska stod för byggandet och husen stod klara för inflytt 2014. Här finns bekvämligheter såsom en stor gemensam takterrass med en vidunderlig utsikt, miljöhus med diverse sortering, samt gott om olika förrådsutrymmen.

/Tommy & Henrik


Boarea
76 kvm
Avgift
4 189 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på betesstigen såldes av oss 2017-11-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på betesstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.