Bissmarksgatan 4

Bissmarksgatan 4

Slutpris

2 750 000 kr


Centrum— Halmstad

Bissmarksgatan 4


Slutpris
2 750 000 kr

Centrum— Halmstad

Funkisfyra från 30-talet med massor av karaktär vid Gunillaparken

Mäklarhuset kan nu stoltsera med att presentera denna ytterst charmiga och maffiga fyra om 112 kvm. Lägenheten har många mervärden men vi gillar framförallt de vackra trägolven i original, den öppna spisen i vardagsrummet, takhöjden på hela 2,70 samt en härlig balkong som badar i förmiddagssol!
Planlösningen kan tilltala många tror vi då man kan nyttja rummen efter behov och önskemål - antingen behålla nuvarande i fördelning med tre sovrum eller så använder man sovrummet vid vardagsrummet som ett matrum.
Man känner verkligen av funkisstilen från husets tidsepok från 30-talet med serveringsgången med sitt fina inbygga högskåp, "pigkammaren " i anslutning till köket och de tidstypiska innerdörrarna -ytterst pittoreskt.
Tillsammans med det moderna köket skapar det en härlig och unik boendemiljö, exakt sådant som vi uppskattar och du med kanske?

Bissmarksgatan 4 har ett ypperligt läge mitt i centrum med ett lugnt läge intill Gunillaparken och dessutom med närhet till Galgberget. Trots sitt centrala läge får man här ett tyst och lugnt boende och störs varken av ljud från centrums nattliv eller trafiken på kringliggande gator.
Brf Båglampan 14 tar väl hand om sin fastighet och huset har isolerglas i alla fönster, relinade stammar, säkerhetsdörrar till alla lägenheter samt ny fasad.

Vi är helt övertygade om att ni kommer gilla denna pärla lika mycket som vi!


Boarea
112 kvm
Avgift
5 815 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-20

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Bissmarksgatan såldes av oss 2021-12-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bissmarksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.