Broddesonsgatan 57 / Centrum Väster / Halmstad

VILLAKÄNSLA PÅ VÄSTER FAST TILL RIMLIGA PENGAR

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 698 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Broddesonsgatan såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Broddesonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en unik möjlighet för dig som söker ett boende med "egen" villakänsla på attraktiva Väster fast till rimliga pengar.

Detta då lägenheten som är till salu utgör hela entréplanet på byggnaden med tillhörande altan och även med direkt kontakt till trädgården. Lägenheten mäter cirka 92 kvm (4:a) och har ett fräscht inre med relatvit nyrenoverat kök och badrum samt ett vardagsrum i etage med härlig rymd och bra ljusinflöde. Ett extra plus är att man även når garaget från trädgårdssidan vilket gör det bekvämt och enkelt att få tillgång mer förvaringsyta.

Alltså för dig som önskar bo i en villa i attraktiva kvarter utan att för den saken skull behöva stå för hela underhållsansvaret själv då lägenheten är del i en bostadsrättsförening.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och hushållsel.

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration