Bryngelshusgatan 2 / Centrum / Nyatorp / Halmstad

MARKPLAN MED EGEN INGÅNG!

Slutpris
1 980 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 335 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bryngelshusgatan såldes av oss 2017-02-07. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bryngelshusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Nyatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en av Halmstads mest välskötta föreningar kan vi nu erbjuda ett riktigt kanonläge! Här i markplan med egen ingång erbjuds en rymlig trerummare om 84 kvm med en inglasad altan i söder. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i omedelbar närhet med två externa förråd. Utanför ytterdörren erbjuder den lugna innegården trevliga trädgårdsytor med möjligheter till avkoppling, umgänge, grillning etc. Villakänslan är inte långt borta!

Lägenheten erbjuder även fina förädlingsmöjligheter för den som önskar till exempel en öppen planlösning och på så vis få ett modernare snitt. Vidare är badrum även tillräckligt rymligt för att erbjuda plats även åt en tvättmaskin.

Detta är en trea som vi varmt kan rekommendera då vi är övertygade om att den kommer stå sig mycket bra över tid oavsett dina behov. Dessa markplanslägenheter är unika och de är sällan till salu!

Glömde vi nämna att föreningen inte höjt sina månadsavgifter på 25(!) år?

Varmt välkomna till Brf Fasanen! :)

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration