Sök Meny
Såld

Halmstad - Centrum / Nyatorp / Bryngelshusgatan 2

MARKPLAN MED EGEN INGÅNG!

I en av Halmstads mest välskötta föreningar kan vi nu erbjuda ett riktigt kanonläge! Här i markplan med egen ingång erbjuds en rymlig trerummare om 84 kvm med en inglasad altan i söder. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i omedelbar närhet med två externa förråd. Utanför ytterdörren erbjuder den lugna innegården trevliga trädgårdsytor med möjligheter till avkoppling, umgänge, grillning etc. Villakänslan är inte långt borta!

Lägenheten erbjuder även fina förädlingsmöjligheter för den som önskar till exempel en öppen planlösning och på så vis få ett modernare snitt. Vidare är badrum även tillräckligt rymligt för att erbjuda plats även åt en tvättmaskin.

Detta är en trea som vi varmt kan rekommendera då vi är övertygade om att den kommer stå sig mycket bra över tid oavsett dina behov. Dessa markplanslägenheter är unika och de är sällan till salu!

Glömde vi nämna att föreningen inte höjt sina månadsavgifter på 25(!) år?

Varmt välkomna till Brf Fasanen! :)

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Halmstad / Centrum / Nyatorp
Bryngelshusgatan 2
Slutpris: 1 980 000 kr
Boarea: 84 kvm
Avgift: 4 335 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Bryngelshusgatan