Sök Meny
Visningar
 • Lördag 28 januari 10:00-11:00

  Anmälan krävs / Tidsbokad

 • Torsdag 26 januari 16:00-17:00

  Anmälan krävs / Tidsbokad

Boka visning
Halmstad / Centrum / Nyatorp
Bryngelshusgatan 2
Utgångspris: Kalkyl 1 750 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 84 kvm
Avgift: 4 335 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)

Halmstad - Centrum / Nyatorp / Bryngelshusgatan 2

MARKPLAN MED EGEN INGÅNG!

I en av Halmstads mest välskötta föreningar kan vi nu erbjuda ett riktigt kanonläge! Här i markplan med egen ingång erbjuds en rymlig trerummare om 85 kvm med en inglasad altan i söder. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i omedelbar närhet med två externa förråd. Utanför ytterdörren erbjuder den lugna innegården trevliga trädgårdsytor med möjligheter till avkoppling, umgänge, grillning etc. Villakänslan är inte långt borta! Lägenheten erbjuder även fina förädlingsmöjligheter för den som önskar till exempel en öppen planlösning och på så vis få ett modernare snitt. Vidare är badrum även tillräckligt rymligt för att erbjuda plats även åt en tvättmaskin. Detta är en trea som vi varmt kan rekommendera då vi är övertygade om att den kommer stå sig mycket bra över tid oavsett dina behov. Dessa markplanslägenheter är unika och de är sällan till salu! Glömde vi nämna att föreningen inte höjt sina månadsavgifter på 25(!) år? Varmt välkomna till Brf Fasanen! :) /Henrik & Tommy

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Innan vi kliver in i lägenheten lägger vi märke till den fina innergården i föreningens ägo. Här har man grönskande ytor, bänkar, grill och matplats. En sommaridyll! ENTRÈ/HALL Framsida ut mot innergården - Tillhörande förråd vid sidan om ingången - Helt egen ingång - Ljust och välkomnande - Avhängningsyta till vänster med plats för sko- & hatthylla, samt byrå - Trägolv som fortsätter in i lägenheten - Vita väggar KÖK Plastmatta på golv - Vita väggar - Vita skåpsluckor - Bra förvaring i skåp och lådor - Ordentlig plats för matbord vid fönster - Varför inte öppna upp köket ut mot vardagsrummet för en mer samspelande planlösning? Utrustning: Kombinerad tvättmaskin och torktumlare(Husqvarna), fullstor kyl och frys(båda Husqvarna), spis med plattor(Elektro Helios) och fläkt(Futurum) Fortsätter vi in i lägenheten finns det 2 st garderober till vänster utanför den stora klädkammaren som rymmer mängder! Blivande Walk in Closet? BADRUM Plastmatta på golv - Halvt kaklade och målade väggar i vitt Utrustning: Dusch, handfat med spegelskåp för förvaring och toalett SOVRUM 1 Det större sovrummet som är rymligt och innehar 2st garderober - Plastmatta på golv - Ljus tapet - Fönster ut mot den inglasade altanen SOVRUM 2 Plastmatta på golv - Ljus strukturtapet på väggar - Fönster ut mot den inglasade altanen VARDAGSRUM Ljust rum med 2 större fönster ut mot trädgården - Trägolv - Vita väggar - Plats för den stora soffan! - Utgång till den inglasade altanen ALTAN Lägenhetens guldkorn! - Inglasad altan som vetter ut mot trädgård med gräsmatta och rabatter - Rymlig - Infravärme - Plankgolv i trä Härlig lägenhet med såväl stora möjligheter som ytor i en stabil förening!
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  84 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1982
 • Hisskommentar
  Helt ny hiss kommer installeras 2017
Energideklaration
 • Energiprestanda
  117 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-08-18
TV- och Internetanslutning
 • TV ansluten till Com-Hem. Grundutbud ingår i månadsavgiften (ca: 18 kanaler) INTERNET via Com-Hem eller Adsl. Tecknas och bekostas av de boende.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 18 st parkeringsplatser. En plats blir tillgänglig för denna lägenheten, 100 kr/månad.
Övrigt
 • Nuvarande ägares renoveringar: 1992 - Total målning och tapetsering 2014 - Kran/blandare i köket bytt till energispar - Tidigare är duschblandare bytt
Ekonomi
 • Avgift
  4 335 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  5,243
Föreningen
 • Benämning
  Brf Fasanen.
 • Allmänt
  Mycket välskött förening som inte höjt månadsavgifterna på 25 år! Inga planer på att höja avgifterna framöver. Totalt finns här 21 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt i varierande storlek.
 • Kommande renoveringar
  Beslut är taget på årsstämma i maj 2016 om att ventilationssystemet ska ses över. Upphandling pågår och det kommer förmodligen att ske under 2017. Kommande renoveringar kommer ej påverka avgifterna då föreningen har en mycket god kassa.
 • Gjorda renoveringar
  2016 - Renoverad hiss (bl.a. ny korg + nytt digitalt ställverk) 2015/2016 - Nya fönster mot loftgångarna. 2014 - Tvättstugan renoverades. 2010/2011 - Nya fönster ut mot Snöstorpsvägen.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör två separata förråd med direkt närhet till lägenheten. Föreningen tillhandahåller även cykelförråd och en renoverad tvättstuga.
Området
 • Lägenheten har ett fördelaktigt läge i centrala delarna av Halmstad - ca: 850 m till Halmstad Centralstation eller Halmstad Regionbussterminal - ca: 550 m till affärer och större varuhus - ca: 800 m till centrum - ca: 1,8 km till E6:an - Även skolor och förskolor finns inom gång eller cykelavstånd

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.