Bryngelshusgatan 89

Bryngelshusgatan 89

Slutpris

2 380 000 kr


Centrum / Gamle Tull— Halmstad

Bryngelshusgatan 89


Slutpris
2 380 000 kr

Centrum / Gamle Tull— Halmstad

Tvårummare med altan och trädgårdstäppa

Gamla Lundgrens gjuteri har givit plats till några av Halmstads fräckaste hus och lägenheter. Här varvas betong, stål och tegel i en härlig mix och skapar ett kvarter med storstadskänsla. Bryngelshusgatan 89 stod klar för inflyttning i slutet av 2019 och erbjuder en superfin tvårummare i markplan med en väldisponerad planlösning om 57 kvm. Här får man känslan av ett eget "Townhouse" med separat ingång i markplan och uteplats med altandäck och egen trädgårdstäppa. Runt uteplatsen finns en nyplanterad Avenbokshäck som kommer ge ett grönt lummigt insynsskydd om ett par år. Vi älskar den generösa takhöjden om 2,6 meter tillsammans med hög standard i kök och badrum.

Detta är lägenheten för er som vill bo i lugna centrala kvarter, i en fantastisk boendemiljö och med känslan av ett eget radhus. Välkommen att boka din visningstid!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 305 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2021-04-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Bryngelshusgatan såldes av oss 2021-04-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bryngelshusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.