Byvägen 1 / Snöstorp / Halmstad

Charmigt torp byggt 1800-tal

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
15 875 kr/år
Tomtarea
904 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Byvägen såldes av oss 2016-11-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Byvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snöstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snöstorps kyrka invigdes år 1883 och är idag klassad som en av Sveriges vackraste kyrkor. Denna sexkantiga skönhet är dock inte lika gammal som vårt lilla gula torp på Byvägen 1 som byggdes någon gång mitten 1800-tal. Men som granne över gatan är kyrkan en mycket trevlig utsiktspunkt!

Huset mäter ca 57 kvm och har en oinredd vind. Nuvarande ägare har undersökt möjligheten att bygga till huskroppen samt inreda vinden för mer utrymme, vilket skulle gå bra! På tomten finns även en något större ekonomibyggnad med bra förvaringsutrymmen, verkstad, garage, rum etc. Stor friköpt hörntomt om 904 kvm erbjuder spännande möjligheter för nästa ägare. Nuvarande ägare har bedrivit affärsverksamhet i husen med försäljning av inredning och möbler.

Välkomna på visning!

/Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration