Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Söndrum/Jutarum
Entrévägen 15
Utgångspris: Kalkyl 1 975 000 kr
Lämna bud
Boarea: 91,5 kvm
Avgift: 5 606 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/mån
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)

Halmstad - Söndrum/Jutarum / Entrévägen 15

Stor och rymlig trerummare, ursprungligen en fyrarummare!

Vi förstår varför så många vill flytta till Brf Jutarum med sitt idylliska och naturnära läge, endast en kort promenad från hav & strand, skog och Prins Bertils stig. Närheten till busshållplats, Söndrums centrum med ICA, bibliotek och restaurangutbud, gör läget än mer förnämligt.

Här har vi en stor och trivsam trerummare om 91,5 kvm som ursprungligen var en fyrarummare men där väggen togs ned mot det tredje sovrummet och således skapade stora härliga sällskapsytor. Enkelt att återställa om man önskar ett tredje sovrum! Belägen med ett av områdets mest insynsskyddade läge, nämligen i ytterkant mot sydväst, granne med trädgård, buskar och träd. Härlig balkong (får glasas in) som rymmer loungemöbler, grill mm.

En mycket trivsam och välvårdad förening som värnar om de boendes trevnad. Hr finns sopstation, cykelrum, tryckluftsskåp, grovtvättstuga, lediga p-platser, boulebana mm. Läget är idylliskt med en kort promenad till hav & strand, natur och Prins bertils stig- Även nära busshållplats, Söndrums centrum med ICA, bibliotek mm.

I månadsavgiften om 5606 kr inkluderas förutom värme och vatten, även bredband, TV och ip-telefoni.

Detta kallar vi på Mäklarhuset livskvalitet!

Sponsrade länkar
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Saniflo
Annons

Nära Prins Bertils stig
Nära Prins Bertils stig
Rumsbeskrivning
 • ENTRÈ/HALL
  Bra hall med gott om plats samt ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår i ett parkettgolv i ek. Längs ena väggan har man låtit installera en garderob med skjutdörrar i spegelglas som gömmer undan kläder och skor men även gör att hallen känns större.

  Väggar och tak är genomgående vitmålade/tapetserade 2012. I hall och vardagsrum har väggarna en rappad/putsad yta som ger ett mer levande intryck, mycket snyggt!
 • GÄSTTOALETT
  Vid entrén finns en gästtoalett med WC och tvättställ. Trevligt inredd med kakel och klinkers.
 • SOVRUM
  I hallens förlängning ligger sedan två sovrum på rad. Båda har parkettgolv och väggar/tak målades & tapetserades 2012. Det ena sovrummet är något större och rymmer dubbelsäng, byrå mm. Båda rummen har gott om garderober.
 • KLÄDKAMMARE
  I hallen utanför sovrummen finns en praktisk och mycket uppskattad klädkammare.
 • BADRUM/TVÄTT
  Längre fram i hallens förlängning når vi sedan badrum och tvättavdelning. Utrustat med: klinker, kakel, golvvärme, wc, tvättmaskin, torktumlare, kommod med tvättställ och underskåp, vägghängt spegelskåp med belysning samt duschhörna med välvda duschdörrar.
 • VARDAGSRUM
  Ljuvligt vardagsrum med en smart öppen planlösning mot kök och matplats. Väggen till det tredje sovrummet har tagits ned och således skapat en perfekt sällskapsyta där vardagsrum, matplats och kök smälter samman på ett tilltalande vis. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade med en rappad/putsad yta. Flera fönster skänker rikligt med ljusinsläpp utan insyn då lägenheten är omgärdad av natur, buskar och träd. Detta gör att lägenheten får en unikt rogivande känsla, nästan med lite villakaraktär.
 • KÖK/MATPLATS
  Snyggt Myresjökök med vita luckor, detaljer och bänkskivor i ek samt rostfria kapitalvaror. Ett havsfärgat mosaikkakel skyddar ovan bänkytor och förutom vitrinskåp finns även integrerat vinställ. Köket är utrustat med: kyl. frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, hällspis, fläkt samt diskmaskin. Samtliga kapitalvaror ifrån Electrolux.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  91,5 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Fyra omgjord till en trea, går enkelt att återställa om tre sovrum önskas!
 • Rum
  3 rum (2-3 sovrum)
 • Våning
  2 av 2
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2001
 • Byggnadskommentar
  2-vånings flerbostadshus med putsad fasad.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme samt mekanisk ventilation.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  126 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2009-03-13
TV/Internet
 • Gruppanslutning (fiber) till Bredbandsbolaget som levererar TV, Internet och IP-telefoni. Ca 20 st TV-kanaler samt bredband (100 Mbit) ingår i månadsavgiften!
Balkong
 • Större balkong med ett lummigt naturnära läge utan insyn. Belägen i ett eftertraktat sydvästläge. Här ryms loungemöbler, grill mm.

  Inglasning samt uppsättning av vindskydd och markis får göras, med styrelsens godkännande och förbestämd modell/färg.

  Det går bra att grilla på balkong om grillen tänds med t.ex. grillgaffel för att undvika lågor. Används gasolgrill får endast en liten tub gasol förvaras på en inglasad balkong (brandskyddsmyndigheterna).
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  I föreningen finns det 30 carportplatser 220 kr/mån och 30 st parkeringsplatser 110 kr/mån. Samtliga platser under tak har eluttag för motorvärmare. Parkeringsplats finns ledigt men dock kö till carport.
Ekonomi
 • Avgift
  5 606 kr/mån
 • Försäkring
  125 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  375 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,47262
 • Andel av årsavg.
  1,47262
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme, vatten, TV, Internet och IP-telefoni.
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf Jutarum.
 • Allmänt
  Föreningen äger fastigheten Eketånga 6:623 varpå 8 st bostadshus bebyggdes under år 2001. Totalt finns här 76 st bostadsrätter, 30 st carportar och 30 st p-platser. Föreningen är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Gemensamt bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrätter ingår. Titta gärna in på föreningens hemsida: www.hsbjutarum.se

  Inga större renoveringar är planerade under de närmsta åren. Föreningen följer sin underhållsplan. De planerar att rusta upp lekplatser samt måla träfasaderna över entrédörrarna. I budgeten för 2017 har avsatts 600 000 kr till framtida underhåll.
 • Kommande renoveringar
  Inga större renoveringar är planerade under de närmsta åren. Föreningen följer sin underhållsplan. De planerar att rusta upp lekplatser samt måla träfasaderna över entrédörrarna. I budgeten för 2017 har avsatts 600 000 kr till framtida underhåll.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten tillhör ett lägenhetsförråd beläget i en separat byggnad på gården.

  Till de boendes förfogande erbjuds cykelrum, tryckluftskåp (cykel, bil etc), grovtvättstuga och mindre verkstad.

  Föreningen har ett gemensamt soprum i mitten av området. Här kan man sortera: papp, tidningar, batterier, vitt glas, färgat glas & brännbart avfall.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Entrévägen