Entrévägen 15 / Söndrum/Jutarum / Halmstad

Stor och rymlig trerummare, ursprungligen en fyrarummare!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
91,5 kvm
Avgift
5 606 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Entrévägen såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Entrévägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Jutarum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi förstår varför så många vill flytta till Brf Jutarum med sitt idylliska och naturnära läge, endast en kort promenad från hav & strand, skog och Prins Bertils stig. Närheten till busshållplats, Söndrums centrum med ICA, bibliotek och restaurangutbud, gör läget än mer förnämligt.

Här har vi en stor och trivsam trerummare om 91,5 kvm som ursprungligen var en fyrarummare men där väggen togs ned mot det tredje sovrummet och således skapade stora härliga sällskapsytor. Enkelt att återställa om man önskar ett tredje sovrum! Belägen med ett av områdets mest insynsskyddade läge, nämligen i ytterkant mot sydväst, granne med trädgård, buskar och träd. Härlig balkong (får glasas in) som rymmer loungemöbler, grill mm.

En mycket trivsam och välvårdad förening som värnar om de boendes trevnad. Hr finns sopstation, cykelrum, tryckluftsskåp, grovtvättstuga, lediga p-platser, boulebana mm. Läget är idylliskt med en kort promenad till hav & strand, natur och Prins bertils stig- Även nära busshållplats, Söndrums centrum med ICA, bibliotek mm.

I månadsavgiften om 5606 kr inkluderas förutom värme och vatten, även bredband, TV och ip-telefoni.

Detta kallar vi på Mäklarhuset livskvalitet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration