Esaias Thoréns Gata 3

Esaias Thoréns Gata 3

Slutpris

2 420 000 kr


Centrum/Nissastrand— Halmstad

Esaias Thoréns Gata 3


Slutpris
2 420 000 kr

Centrum/Nissastrand— Halmstad

Superfin tvårummare på Nissastrand!

Tvårummare om 61 kvm med en modern ljus interiör och en attraktivt låg månadsavgift om 3241 kr som förutom värme och vatten även inkluderar bredband (100 mbit), TV och telefoni!

Vi gillar det snygga köket med stilrent vita släta luckor, diskreta beslag samt svarta kapitalvaror från tyska Siemens. En fräck detalj är den vägghängda fläkten. En praktisk detalj är inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Badrummet är också stilfullt med vita och gråa plattor, stor kommod, belyst spegel samt egen tvättmaskin och torktumlare! Underbart att slippa boka tid i tvättstuga. En extra lyx i badrummet är tillvalet av golvvärme som värmer gott under fötterna.

Kök och vardagsrum samspelar med en härlig öppenhet och naturlig plats för matbordet som går att duka upp till vardag och fest. Vidare finns här flera stora fönsterpartier som tillåter ljuset att flöda in och från vardagsrummet finns utgång till en större balkong i soligt söderläge. Balkongen har ett fint klinkergolv och här får man grilla med el eller gasol.

Lägenheten har goda förvaringsutrymmen. I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob, utanför badrummet finns tre garderober och i sovrummet två garderober. Utöver detta finns ett rymligt lägenhetsförråd i källarplan.

Huset stod klart för inflytt 2010 och föreningen anser vi vara mycket välskött. Mer finns att läsa på föreningens hemsida: https://brfbron.se

Ett ypperligt läge för er som värdesätter en låg boendekostnad i kombination med en mycket läcker och tilltalande lägenhet.

Välkomna till Brf Bron vid Nissan!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 241 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-16

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Esaias Thoréns Gata såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Esaias Thoréns Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.