Hagalundsvägen 31B / Söndrum/Pålsbo / Halmstad

1-PLAN I SÖNDRUM

Slutpris
1 610 000 kr
Boarea
78,5 kvm
Avgift
5 826 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagalundsvägen såldes av oss 2016-10-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hagalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Pålsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Omgivningarna kring Hagalundsvägen är mycket trivsamma och välskötta, när man går mellan husen och innergårdarna infinner sig genast en känsla av trivsel. Vår trerummare om 78,5 kvm i ett plan har jättefin potential, här erbjuds bland annat kök med bra ytor, separat tvättstuga, fina trägolv och inglasad balkong mot större gräsyta på baksidan. Ett optimalt läge med närhet till det mesta så som mataffär, apotek och vårdcentral samt hela Flygstadens utbud. Lägg därtill att man enkelt med några minuter på cykel når salta bad vilket sommartid inte gör boendet här mindre attraktivt.

I månadsavgiften ingår förutom värme och kabel-TV även ett garage.

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration