Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Söndrum/Pålsbo
Hagalundsvägen 7 B
Utgångspris: Kalkyl 1 395 000 kr
Budgivning pågår
Boarea: 108 kvm
Avgift: 7 360 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Våning: 1-2 av 2 (Hiss finns ej)

Halmstad - Söndrum/Pålsbo / Hagalundsvägen 7 B

FYRA- / FEMRUMMARE (RADHUS) I SÖNDRUM

Omgivningarna kring Hagalundsvägen är mycket trivsamma och välskötta och när man går mellan husen får man genast en känsla av trivsel - det gillar vi! Vår fyra (5:a) i två plan om 108 kvm har ett trivsamt läge med bl.a. generös altan på baksidan och en vindskyddad uteplats mot framsidan. Här erbjuds en boendemiljö som är fräsch med möjlighet upp till fyra sovrum (inkl. det minsta rummet), lägg därtill två renoverade badrum (kakel/klinker) varav den ena med tvättavdelning samt en semi öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en ljus och trivsam känsla. Ett optimalt läge med närhet till det mesta så som förskola och skola, mataffär, apotek och vårdcentral samt hela Flygstadens utbud. Lägg därtill att man enkelt med några minuter på cykel når salta bad vilket sommartid inte gör boendet här mindre attraktivt. /Henrik & Tommy

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  ENTRÉ & HALL En välskött framsida och entré möter oss och vi stiger in i en hall med vita väggar och praktiskt klinkergolv. Garderober och avhängning finns till höger. BADRUM Till vänster ligger ett av bostadsrättens två renoverade badrum varav detta med tvättmöjligheter. Helkaklade väggar i vitt med pelare i mörkt kakel bakom badkaret vilket håller samma nyans som det klinkade golvet. Badrummet är utrustat med ett läckert badkar på tassar, wc, kommod med utdragbara lådor och spegel. Tvättavdelningen har tvättmaskin (Elektrolux) och rostfri tvättho samt över - och underskåp. KÖK & VARDAGSRUM Mellan kök, matplats och vardagsrum råder en semi öppen planlösning vilket ger en ljus och trivsam boendemiljö. 2008 fräschades köket upp med målning av luckor och nya bänkskivor vilket matchas med kakel i grå nyans. Vitvarorna består av vit spis med glaskeramikhäll (Cylinda, -13), fläkt, diskmaskin (Siemens) samt vit kyl och frys (Elektro Helios). I anslutning till köket ligger en ljus matplats med fönster mot framsidan samt dörr ut mot en vinskyddad uteplats. VARDAGSRUM Vardagsrummet är hjärtat i bostadsrätten och här sjunker man gärna ner i tv-soffan om en kväll på uteplatsen inte hägrar. Rummet har två fönster och en dörr ut till det stora altandäcket, i anslutning finns även rymligt ett förråd. SOVRUM Ett sovrum finns på entréplan och det ligger rakt fram från hallen sett. ljust mönstrade tapeter ger en rofylld sovmiljö. Parkettgolv och praktisk skjutdörrsgarderob. ÖVRE PLAN En furutrappa tar oss till övre plan vilket rymmer tre sovrum och ett badrum, alla rum binds samman via en hall med två garderober och fönster mot altandäcket. SOVRUM Första sovrummet till höger har två fönster ut mot framsidan, ljusblå väggar och laminatgolv. SOVRUM/KONTOR (tidigare klädkammare) Mellan första sovrummet och badrummet finns idag ett bonussovrum med laminat på golvet och ljusa väggar. BADRUM Badrummet är utrustat med dusch, WC samt handfat med spegel ovanför. Väggarna är helkaklade och en ljus våtrumsmatta pryder golvet. Ut mot gatan finns mindre vädringsfönster med frostat glas. SOVRUM Det tredje sovrummet på övre plan ligger längst ner i hallen och är genomgående med fönster åt både norr och söder. Mönstrade tapeter på väggarna och laminat på golvet.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  108 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1990-1991
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Beskrivning
  2-plans radhus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  145 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2008-10-31
 • Besiktningsman
  Bo Löfquist, Riksbyggen Ekonomisk Förening
TV- och Internetanslutning
 • Lägenheten är ansluten till Halmstad stadsnät. Ett grundutbud via Bredbandsbolaget (grundutbud om ca: 10 - 15 kanaler ingår i hyran)
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: 250 kr/månad. Har separat kö.
 • Garageplats går att hyra för 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. I övrigt fri parkering på föreningens parkeringsplatser och längs Hagalundsvägen.
Ekonomi
 • Avgift
  7 360 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  140 kr/mån
 • Hushållsström
  370 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  510 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  3
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,35820
 • Andel av årsavg.
  1,35823
 • Andelstal insats
  1,35820
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, vatten, renhållning, fiber-TV och bostadsrättstillägg.
Föreningen
 • Benämning
  RBF Halmstadhus Nr 17.
 • Allmänt
  Föreningen äger fastigheterna Taket 1, Tömmen 1 och Tröskan 2. På fastigheterna finns 24 byggnader med totalt 84 st uppförda bostadsrätter i varierande storlek. Föreningen har tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring kollektivt för medlemmarna.
 • Gjorda renoveringar
  2016 - Målat ytterdörrar 2015 - Målat fasader 2014/2015 - Genomgång av tak + taktvätt 2009 - Målat trädetaljer på bostadsrätter och övriga byggnader 2009 - Nya fläktsystem 2008 - Anslutit sig till fibernät för TV och Internet
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Större förråd finns i anslutningen till uteplatsen. Gemensamma förråd för cyklar etc finns även att tillgå.
Området
 • Lugnt och barnvänligt område med närhet till två förskolor, två låg- och mellanstadieskolor samt en högstadieskola. Här har man cykelavstånd till salta bad, Brottets utomhusbassänger, Äventyrslandet och både Söndrums centrums och hela Flygstadens affärsutbud. För den aktive finns Söndrumshallen på gångavstånd med möjlighet till tennis, badminton, squash och det senaste inom racketsporter - paddeltennis. Löparslingor i olika distanser samt Prins Bertils stig når man enkelt och önskar man bara ta bussen in till centrala Halmstad, passerar en bussgata genom området med flertalet busshållsplatser på nära håll.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.