Hagalundsvägen 7 B / Söndrum/Pålsbo / Halmstad

FYRA- / FEMRUMMARE (RADHUS) I SÖNDRUM

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
7 360 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagalundsvägen 7 B såldes av oss 2016-12-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Pålsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Omgivningarna kring Hagalundsvägen är mycket trivsamma och välskötta och när man går mellan husen får man genast en känsla av trivsel - det gillar vi! Vår fyra (5:a) i två plan om 108 kvm har ett trivsamt läge med bl.a. generös altan på baksidan och en vindskyddad uteplats mot framsidan. Här erbjuds en boendemiljö som är fräsch med möjlighet upp till fyra sovrum (inkl. det minsta rummet), lägg därtill två renoverade badrum (kakel/klinker) varav den ena med tvättavdelning samt en semi öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en ljus och trivsam känsla.

Ett optimalt läge med närhet till det mesta så som förskola och skola, mataffär, apotek och vårdcentral samt hela Flygstadens utbud. Lägg därtill att man enkelt med några minuter på cykel når salta bad vilket sommartid inte gör boendet här mindre attraktivt.

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration