Hagalundsvägen 30C / Söndrum/Pålsbo / Halmstad

Bostadsrättsradhus i gott skick med ett bra läge!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
112,5 kvm
Avgift
7 479 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagalundsvägen såldes av oss 2018-01-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hagalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Pålsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Många som besöker Hagalundsvägen för första gången blir väldigt positivt överraskade över hur mysigt det är inne bland husen och vi kan bara hålla med! Om ni letar efter ett boende med villakänsla men vill lägga minimalt med tid på skötsel och underhåll bör ni besöka denna välskötta bostadsrätt på Hagalundsvägen 30C. Här med lummiga och barnvänliga omgivningar väntar ett radhus i två plan med egen lättskött trädgård samt inglasat uterum som förlänger sommaren. Läget i anslutning till grön och mysig innergård ger mervärde för såväl gammal som ung och det vilar en skön atmosfär över området. För barnfamiljen blir boendet extra tryggt då utemiljön är bilfri och där den direkta närheten till lekplats, dagis och skola är en stor fördel. Boytan om drygt 112 kvm är fördelad på två plan där kök samt umgängesytor ligger på entréplan och de tre sovrummen på övre plan. Boendemiljön är fräsch och välplanerad med två badrum samt en separat tvättstuga med förråd i anslutning.

Varmt välkomna till Pålsbo och ett boende med hög trivselfaktor!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration