Hagtornsvägen 2A / Brogård / Halmstad

Ljust & luftigt 1,5-planshus på hörntomt med trädgård i rakt söderläge!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
ca 118 kvm
Driftkostnad
26 859 kr/år
Tomtarea
314 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-16
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Hagtornsvägen såldes av oss 2017-10-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hagtornsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brogård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett optimalt läge på hörntomt kan vi äntligen erbjuda ett ytterkedjehus i barnvänliga Brogård. Här väntar en smart planerad interiör med idag fyra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Ett sovrum finns på nedre plan och tre på övre plan inkl. klädkammare och ett badrum. Vi anser det vara toppen med två badrum, ett på vardera plan, det ena med dusch och det andra med badkar. Huset är byggt 1994 och är lättskött med fasad av tegel samt klassiska tegelpannor på taket. Vidbyggt finns även ett garage.

Detta är helt enkelt ett gemytligt familjeboende för er som vill ha lite mindre att sköta/underhålla, men inte vill göra avkall på ett praktiskt boende med mycket förvaringsutrymmen. Trots att det är ett kedjehus så upplevs läget som ostört och privat med insynsskyddande häck runt om, samt det faktum att huset är beläget på hörntomt.

Varmt välkomna till Hagtornsvägen 2A

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn