Hederstiernas Gata 50 / Nyatorp / Halmstad

TOTALRENOVERAD TVÅRUMMARE

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
40 296 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hederstiernas Gata såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hederstiernas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna nyrenoverade lägenhet på Hederstiernas gata 50 med sprillans nytt kök, badrum samt renoverade ytskikt i övrigt. Lägenheten har en trevlig planlösning med en hall som har kontakt med alla rum. Genomgående lägenhet som skapar ett härligt ljusflöde och gör lägenheten väldigt ljus tillsammans med de vita väggarna! Ännu en fördel finns i den stora walk-in-closet i sovrummet som rymmer mängder av kläder och skor t.ex.

Balkong i soligt söderläge, närhet till både centrum och högskolan samt en helt nyrenoverad interiör från golv till tak gör denna lägenhet värt ett besök på visningen!

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration