Herr Niels väg 9 / Snöstorp / Halmstad

INSYNSSKYDDAD TRÄDGÅRD

Slutpris
2 725 000 kr
Boarea/biarea
103/103 kvm
Driftkostnad
30 924 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Herr Niels Väg såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Herr Niels Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snöstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en välskött och insynsskyddad trädgård finns nu detta 1-planshus med källare till salu i populära Snöstorp. Ett gediget Myresjöhus vilket vårdats ömt av en och samma ägare sedan nybyggnation. Här finns en spännande planlösning med halvtrappa upp till entréplan och halvtrappa ner till källarplan vilket därigenom ökar kontakten mellan planen samt skapar en rymlig och praktisk entré. I nuläget finns tre bra sovrum som med enkla medel kan utökas och bli fyra. Källarplan erbjuder bra biutrymmen med allrum och extra sovrum/kontor samt förrådsutrymmen etc. Lägg därtill ett inglasat uterum och rymligt altandäck mot sydväst samt vilket tidigare nämnts en grönskande trädgård med bland annat en härlig hängbjörk som ger välbehövlig skugga sommartid.

PS! Den plikttrogna automowern "Folke" ingår i köpet :)

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration