Herr Niels väg 9

Herr Niels väg 9

Slutpris

2 725 000 kr


Snöstorp— Halmstad

Herr Niels väg 9


Slutpris
2 725 000 kr

Snöstorp— Halmstad

INSYNSSKYDDAD TRÄDGÅRD

Med en välskött och insynsskyddad trädgård finns nu detta 1-planshus med källare till salu i populära Snöstorp. Ett gediget Myresjöhus vilket vårdats ömt av en och samma ägare sedan nybyggnation. Här finns en spännande planlösning med halvtrappa upp till entréplan och halvtrappa ner till källarplan vilket därigenom ökar kontakten mellan planen samt skapar en rymlig och praktisk entré. I nuläget finns tre bra sovrum som med enkla medel kan utökas och bli fyra. Källarplan erbjuder bra biutrymmen med allrum och extra sovrum/kontor samt förrådsutrymmen etc. Lägg därtill ett inglasat uterum och rymligt altandäck mot sydväst samt vilket tidigare nämnts en grönskande trädgård med bland annat en härlig hängbjörk som ger välbehövlig skugga sommartid.

PS! Den plikttrogna automowern "Folke" ingår i köpet :)

/Henrik & Tommy


Boarea/biarea
103/103 kvm
Driftkostnad
30 924 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-05

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Herr Niels väg såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Herr Niels väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.