Hertig Knutsgatan 37 D / Öster/Högskolan / Halmstad

SUVERÄN ETTA NÄRA HÖGSKOLAN!

Slutpris
1 095 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
1 267 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Knutsgatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hertig Knutsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan nu erbjuda en mysig etta i en av Halmstads bättre föreningar nära Högskolan med renoverat kök från 2014 och ett helkaklat badrum. Här väntar ett bekymmersfritt boende med en mycket låg månadsavgift om 1 267 kr som inkluderar bredband (100 Mbit), TV och bredbandstelefoni. Detta är en solid förening (Riksbyggen) med en bra ekonomi och de största renoveringarna bakom sig: tak, stammar, fönster, el, balkonger etc. är renoverat. Detta borgar för ett tryggt och bekvämt boende under lång tid framöver. Föreningen står även för en hög trivselfaktor. Till de boendes förfogande finns därför en relaxavdelning med bastu och dusch, gym, samt en trivsam trädgård med altan och grillplats.

Om ni ska studera i Halmstad så är detta lägenheten ni ska ha!

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration