Hertig knutsgatan 39A / Öster/Högskolan / Halmstad

Superfin tvåa med påkostat kök och balkong!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 085 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Knutsgatan såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hertig Knutsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är mycket glada över att få presentera denna tvårummare med en förtjusande interiör! Bostaden tilltalar och imponerar med sina materialval. Det askgråa laminatgolvet flyter enhetligt in i alla rum och är både tåligt och snyggt. Hallen har en stor skjutdörrsgarderob samt spotlights i taket. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till balkong med markis. Det mest iögonfallande är köket ifrån HTH där luckorna öppnas och stängs mekaniskt (via motorer), bänkskivan är i röd skimrande kvartskomposit (Silestone) och kapitalvarorna är av hög kvalitet. Köksdesignen är kreativ med svarta underskåp, vita överskåp, vita väggar och stilfulla kapitalvaror där mycket är integrerat för ett stilrent utseende.

Lägenheten erbjuder direkt närhet till Högskolan samt gångavstånd till Halmstad centrum. Härifrån har man även nära till matbutik, resecentrum, gym, stränder och andra bekvämligheter. HSB-föreningen är välskött med en stabil ekonomi vilket den låga avgiften om 3 085 kr/mån vittnar om.

Kom och spana in Hertig Knutsgatan på vår visningsdag och bedöm själva :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.