Karl XI:s Väg 39

Karl XI:s Väg 39

Slutpris

3 095 000 kr


Centrum— Halmstad

Karl XI:s Väg 39


Slutpris
3 095 000 kr

Centrum— Halmstad

Magisk 30-talare med en inspirerande boendemiljö och guldkant!

Här har vi med största sannolikhet en utav Halmstads mest charmiga lägenheter där en högst inspirerande boendemiljö imponerar med sina vackra detaljer och sin härliga rymd! Intrycken präglas av elegant 30-tal i kombination med ruffig "industrikänsla" och toppmodern utrustning i kök och badrum. Här erbjuds en renoverad interiör med bland annat ett stilfullt kök och stor matsalsdel intill. I kök/matsal finner vi vackert stavparkettgolv, rustika tegelväggar och utrustning som induktionshäll, diskmaskin och vinkyl för att nämna några. Vi älskar alla detaljer och lägger märke till stålbalken i taket! Från matsal/kök finns utgång till en mysig balkong i västerläge som skänker solchans under eftermiddag och kväll.

Vidare i våningens första plan finner vi stora ljusa sällskapsytor med generöst ljusflöde via spröjsade fönster åt öst och väst. En stor pampig hall med tegelvägg och platsbyggd bokhylla på väggen, samt en fräck gästtoalett med specieldesignat tvättställ i betong. Tar vi oss upp en våning så finner vi lugnet med sovrum, garderober och badrum. Badrummet är renoverat i modern tappning med dusch, tvättmaskin och torktumlare etc. Här slipper ni köa i tvättstuga, och har nära till sovrum/garderob när tvätten är klar. Sovrummen är stora och trivsamma med gedigna plankgolv och goda förvaringsutrymmen, samt även tillgång till ett stort vindsförråd med åtkomst från ena sovrummet.

Detta mina damer och herrar är helt enkelt en av de häftigaste lägenheterna vi förmedlat i centrala Halmstad på väldigt länge!

/Tommy & Henrik


Boarea
106 kvm
Avgift
5 315 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4-5 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Karl XI:s Väg såldes av oss 2017-10-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.