Karl XI:s väg 27

Karl XI:s väg 27

Slutpris

2 500 000 kr


Centrum— Halmstad

Karl XI:s väg 27


Slutpris
2 500 000 kr

Centrum— Halmstad

Charmig 3:a med superlåg avgift!

Välkomna in i denna supercharmiga trea mitt i centrala Halmstad med en högst tilltalande boendemiljö och härlig planlösning! Lägenheten mäter 68,5 kvm med en oerhört låg månadsavgift om 2 953 kr inkl. värme, vatten, internet samt TV, bättre kan det knappast bli! Direkt i entrén känner man av lägenhetens karaktär då man möts av ett schackrutigt golv som skapar nyfikenhet och förväntan. Vidare blir man inte besviken när vi fortsätter in i köket - ett häftigt kök i högblankt svart! Det svart/vita golvet fortsätter här i snyggt samspel med de blanka köksluckorna. Köket rymmer även en naturlig hörna som gjort för matbord och stolar där man har kontakt utanför fönstret med de grönskande träden som pryder Karl XI:s väg, mysigt oavsett årstid!

Vidare in i vardagsrummet hittar vi ett vackert stavparkettgolv och utgång till den inglasade balkongen med sol under eftermiddagen och kvällen. Lägg därtill ett separat matrum, sovrum med skjutdörrsgarderober och ett modernt badrum så har man här på Karl XI:s väg 27 ett riktigt härligt boende med fina ytor och skyhög trivselfaktor!

HSB:s brf Pilen bebyggdes 1960 och erbjuder ett av Halmstads mest centrala bostadsrättsboenden, ett stenkast ifrån Stora torg, bagerier, caféer, pubar, gym och restauranger.

Vem blir den lycklige köparen? :)


Boarea
68.5 kvm
Avgift
2 953 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Karl XI:s väg såldes av oss 2021-09-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.