Karl XI:s Väg 39

Karl XI:s Väg 39

Slutpris

2 375 000 kr


Centrum— Halmstad

Karl XI:s Väg 39


Slutpris
2 375 000 kr

Centrum— Halmstad

30-talare med massor av charm!

Nu har vi på Mäklarhuset återigen fått förtroendet att förmedla denna mysiga tvåa om 61 kvm med massor av charm och ett ypperligt läge på Karl XI:s väg 39.
Fastigheten byggdes 1931 och bjuder på dekorativa detaljer såsom utsmyckade innerdörrar och stavparkettgolv i fiskbensmönster samt djupa fönsternischer vilket ger en fantastisk fin boendemiljö!
Lägenheten har ett härlig ljus då man har fönster i två väderstreck och från sovrummet har man utgång till balkongen i västerläge, helt ljuvligt!
Dessutom en möblerbar hall som man t.ex kan använda som matrum vilket ger ännu mer fin yta att njuta av förutom det ljuvliga vardagsrummet med sitt vackra golv och stora härliga fönster.

Här bor man med stadens stora utbud av affärer, restauranger och caféer runt hörnet, ett helt optimalt cityläge med andra ord!

Låt dig också charmas när vi ses på visningen, varmt välkommen!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 425 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Karl XI:s Väg såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.