Kärleksstigen 2

Kärleksstigen 2

Slutpris

2 795 000 kr


Sofieberg— Halmstad

Kärleksstigen 2


Slutpris
2 795 000 kr

Sofieberg— Halmstad

❤️ Charmigt och stilfullt på Kärleksstigen ❤️

Vi hälsar er välkomna till Kärleksstigen 2 och detta underbara radhus! Ytterläge innebär en avsevärt större tomt och trädgård, dessutom extra gavelfönster som skapar ljus och rymd inuti bostaden. År 2015 stod bygget klart och nykänslan sitter kvar! Just detta radhus utrustades utöver standard med smakfulla materialval. Bland annat ett grått kök från HTH med bänkskiva i granit och uppgraderade kapitalvaror, samt infällda downlights i tak i hall, kök och badrum. Interiören är tjusigt inredd och bjuder på en modern men samtidigt varm och charmig boendemiljö där de spröjsade fönstrena skänker extra karaktär.

Planlösningen är välplanerad och idag ryms här 3 st sovrum med ett allrum på övre plan som enkelt kan delas av för ett 4:e sovrum. Två badrum, ett på varje plan samt en separat tvättstuga är ytterligare plus. Kök med matplats och öppenhet mot vardagsrum med stora fönsterpartier mot altan och trädgård. I radhuset finns gott om garderober (hallen är ombyggd med extra skjutgarderober) samt ett förråd och även på utsidan finns ett isolerat förråd. På framsidan finner vi även plats för två bilar på stensatt uppfart och en gemensam större parkering finns i områdets mittpunkt.

Uteplatser på både fram- och baksida. Den på framsidan är anlagd med marksten och den på baksidan med altandäck. Därtill gräsmatta/trädgård runt om huset och hela gaveln. Här kan man koppla av och njuta av solen från morgon till kväll, eller bara koppla av och njuta. Barnen leker tryggt på gatan utanför eller på den gemensamma lekplatsen.

Området är nybyggt och mycket populärt. Vi förstår varför då närhet finns till vårdcentral, förskolor, skola, livs, pizzeria, idrottsföreningar, lekplatser och busshållsplatser. Fina omgivningar med promenadstråk i skog och natur, samt cykelavstånd till city. Mycket smidigare kan det inte bli.

Helt enkelt ett superhärligt radhus som nu väntar på nya stolta ägare :)


Boarea
113 kvm
Avgift
4 233 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-04-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Kärleksstigen såldes av oss 2018-04-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kärleksstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.