Klara Johansons Gata 3 / Centrum / Nissastrand / Halmstad

GENERÖS TRERUMMARE PÅ NISSASTRAND

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 458 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klara Johansons Gata såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Klara Johansons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I välskötta BRF La Scala presenterar vi nu en trivsam lägenhet med en takhöjd om 2.60 och goda förvaringsmöjligheter. Ett centralt och bekvämt boende om 92 kvm vilket idag rymmer badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum, en praktiskt walk-in-closet samt kök och vardagsrum i ett väl avvägt samspel. Belägen på 4:e våning med en större balkong i västerläge och utsikt över den grönskande innergården med Nissan i fonden. Lägenheten har stora fönster som släpper in mycket ljus samt glas ovanför innerdörrarna vilket också skapar en ljus innemiljö. Ytterligare plus är att lägenheten är utan märkbar insyn från närliggande lägenheter.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg samt även bredband, digital-TV och IP-telefoni.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration