Ljungåsvägen 11 / Söndrum havssidan / Halmstad

Charmig villaidyll med ett attraktivt läge på havssidan i Söndrum!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
103/68 kvm
Driftkostnad
34 003 kr/år
Totalareal
875 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-12-10
Bostaden är såld!

Denna villa på ljungåsvägen såldes av oss 2018-12-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på ljungåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum havssidan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ljungåsvägen 11 i Söndrum förmedlar vi här en gedigen 40-talsvilla med mycket charm. Här finner vi plankstomme, vackra stavparkettgolv, stora biytor såsom källare och vidbyggt garage, samt en skönt lummig trädgård med ett vackert orangeri som pricken över i:et. Ägaren var målare till yrket och valde en gul färgsättning mot gatan för att markera "stadsdelen" och målade huset rött på baksidan för att skapa känslan av att vara på "landet". En rolig anekdot tycker vi!

På den lugna baksidan finns även ett stort altandäck och ett inglasat uterum i eftertraktat västerläge! Den kullerstenslagda uppfarten tar oss till ett större garage där god yta finns för både bil, cyklar, arbetsbänk mm. Invändigt väntar en varm boendemiljö med generösa sällskapsytor på entréplan. Vidare erbjuds helkaklat badrum, kök, två sovrum på övre plan samt en källare med mycket användbara ytor såsom vinkällare, tvättstuga, förråd och ett extrarum med klinker och golvvärme, perfekt som sovrum eller TV-rum etc.

Det privata och ostörda läget med gångavstånd till Simstadion, havet och Prins Bertils stig ger en svårslagen livskvalitet.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration