Ljungåsvägen 11

Ljungåsvägen 11

Slutpris

3 900 000 kr


Söndrum havssidan— Halmstad

Ljungåsvägen 11


Slutpris
3 900 000 kr

Söndrum havssidan— Halmstad

Charmig villaidyll med ett attraktivt läge på havssidan i Söndrum!

På Ljungåsvägen 11 i Söndrum förmedlar vi här en gedigen 40-talsvilla med mycket charm. Här finner vi plankstomme, vackra stavparkettgolv, stora biytor såsom källare och vidbyggt garage, samt en skönt lummig trädgård med ett vackert orangeri som pricken över i:et. Ägaren var målare till yrket och valde en gul färgsättning mot gatan för att markera "stadsdelen" och målade huset rött på baksidan för att skapa känslan av att vara på "landet". En rolig anekdot tycker vi!

På den lugna baksidan finns även ett stort altandäck och ett inglasat uterum i eftertraktat västerläge! Den kullerstenslagda uppfarten tar oss till ett större garage där god yta finns för både bil, cyklar, arbetsbänk mm. Invändigt väntar en varm boendemiljö med generösa sällskapsytor på entréplan. Vidare erbjuds helkaklat badrum, kök, två sovrum på övre plan samt en källare med mycket användbara ytor såsom vinkällare, tvättstuga, förråd och ett extrarum med klinker och golvvärme, perfekt som sovrum eller TV-rum etc.

Det privata och ostörda läget med gångavstånd till Simstadion, havet och Prins Bertils stig ger en svårslagen livskvalitet.

Välkomna!


Boarea/biarea
103/68 kvm
Driftkostnad
34 003 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-12-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ljungåsvägen såldes av oss 2018-12-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ljungåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.